In anul 2011 – „O sa fie mare macel in orase” ( Pt cei ce au uitat)

Posted: octombrie 4, 2010 in Uncategorized

Calugar: Parinte, ce o sa fie in Romania in anul 2011?
P Zosima : O sa fie mare macel in orase. Roaga-te sa te pazeasca Dumnezeu, ca este greu de scapat de ce o sa fie.


Sihastrul Zosima a spus sa nu luam documentele biometrice si ca este foarte bine ca la manastirile de pe Muntele Rarau se slujeste zilnic Sfanta Liturghie.

* Este canonul romanilor pentru cele peste 25.000.000 de avorturi si alte mari pacate. Criza economica, foamea, pierderea a sute de mii de locuri de munca, neplata integrala a salariilor, a pensiilor, a medicamentelor compensate, pierderea a sute de mii de case si a multor masini achizitionate in leasing, fara a li se restitui banii platiti; patimile si pacatele, vor scoate milioane de romani in strada, avand loc acest mare macel in Rornania. Indrumam pe crestini nostri, sa mearga la Biserica si la Sfintele Manastiri, sa se roage pentru pace si mantuire, sa posteasca, sa se spovedeasca si Impartascasca si sa nu participe la aceste revolte. Sunt Parinti care spun ca Romania va fi atat de distrusa, incat nu va mai prezenta interes pentru a fi angrenata de marile puteri, care se vor confrunta dupa puțin timp in cel de al III-lea Razboi Mondial, care va incepe prin atacul armatei ruse asupra Turciei si stramtorilor Dardanele si Bosfor.

Deja a inceput prin miscarile care sunt in tare :

1) Protestul unui mic grup din Iasi a provocat panica ( dar in alte cazuri … )

http://www.ziare.com/stiri/proteste/protest-violent-la-iasi-sindicalistii-s-au-imbrancit-cu-jandarmii-1045669

2) Proteste incepand din toamna aproape zilnice

http://stirileprotv.ro/stiri/social/protestele-in-romania-anemice-dar-zilnice.html

3) Inclusiv protestele politistilor

Nu sunt stiri alarmiste, ci chemare la pocainta si evitarea ispitei de a iesi in strada pentru a-ti face dreptate singur.
Proorocul Iona nu a asteptat sa fie acuzat de alarmist sau mincinos si a incercat sa fuga de la fata lui Dumnezeu. Si nu a putut! Ninive a fost crutata pentru ca ninivitenii s-au pocait. As si in cazul de fata. Daca ne vom pocai si vom cadea la rugaciune ca sa cerem ajutorul lui Dumenzeu, vom ocoli macelul. Daca nu, vom primi ce ceutam singuri.
Trebuie facut ceva in tara aceasta, dar nu oricum. Daca suntem crestini sa o dovedim prin pocainta si rugaciune catre Dumnezeu.
Ce sa facem ca sa evitam macelul, adica razboiul cel dintre noi? Sa ne rugam mai mult. Sa ne intoarcem cu fata catre Dumnezeu. Sa postim si sa fim mai milostivi cu aproapele nostru. Sa lasam distractiile si luxul. Sa ne apropiem mai mult de biserica si de sfintele slujbe.

Romania este in pragul dezastrului. Nu astepta sa ti-o spuna altul, realitatea o poti constata si singur. Romania este vanduta si noi, poporul roman, vandut ca sclav camatarilor mondiali. Nu este nici o exagerare, priveste in jurul tau cu atentie! Guvernantii fac tot posibilul sa scoata lumea in strada. Urmareste deciziile si legile pe care le dau. Vor cu tot dinadinsul sa scoata lumea in strada, ca oamenii sa se omoare intre ei, ca sa fie razboi civil. Pe ei are cine sa-i protejeze, dar populatia va fi lasata sa se macelareasca singura.

Hotii si talharii vor ataca oamenii case, vor devasta magazinele si proprietatile private ale oamenilor de rand. Oamenii vor riposta sa se apere si asa se va face multa varsare de sange pentru nimic.

Este prea multa lume religioasa, in viziunea lor, de care vor sa scape.
Au distrus spitalele, industria de medicamente, industria si agricultura, au vandut pamantul poporului cu tot cu populatie. Si acum se cauta mijloace noi pentru depopulare si deposedarea oamenilor de orice proprietate.

” Sursa – http://apologeticum.wordpress.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s