Nu Avortului, Nu Anticonceptionalelor , Nu fertilizarii in vitro

Posted: octombrie 5, 2010 in Uncategorized

Pe scurt ca sa nu plictisesc ……

1) Avortul – Majoritatea oamenilor nu ştiu ce se întâmplă în timpul unui avort. Nici femeile care au avortat nu ştiu că de fapt au omorât un copil. Ele „au auzit” că de fapt până în luna a treia este doar un ghem de celule şi nu un om adevărat. Nimic mai fals! Viaţa începe în momentul concepţiei.

Parintele Arsenie Boca zicea ” E pacat strigator la cer! E ucidere la mijloc, nu e ceva mai usor. E pacat strigator la cer. Ascultati toti cu luare aminte. Sangele lor striga razbunare. De aceea nu vei avea noroc cu ceilati ci plans si jale. Razbunarea sangelui varsat se face fara mila, ori ca iti ia Dumnezeu si pe ceilalti, ori vor cere insasi capul mamei. ”

a) Film Anti-Avort US – Minutul  22′ 15″ – este cel mai graitor moment din film

http://provitabucuresti.ro/Avortul/strigatul-mut-avortul-infanticid.html

b)Parintele Arsenie Papacioc  – despre avort

2) Anticonceptionalele :

Medicii ne spun că după zămislire copilul, timp de sapte zile, merge din trompă în uter. In alte sapte zile, încearcă să se lipească de uter si se face placenta sau casa copilului. Si în alte sapte zile, total 21, are loc prima zvâcnire a inimii, dar până atunci a fost viu, cu sistem nervos.

Dar tot ei ne spun că un om poate vietui nelipit de uter 14 zile, 7+7, după aceea moare. De aceea trebuie să se lipească de uterul mamei, de sânul matern, ca să înceapă să se hrănească din mamă.

Steriletul împiedică lipirea copilului de uter si copilul moare si se produce avortul.

Anticonceptionalele fac acelasi lucru prin toxicitatea care se creează.

Romania are 11 milioane de copii avortati din 22 de milioane populatia tării. Are peste 40 de milioane copii avortati, asa cum v-am spus, copii care au fost avortati fără să se vadă, prin anticonceptionalele care se găsesc la orice colt, la orice farmacie si ieftin.

Pe scurt : in fiecare luna – orice femeie ce ia anticonceptionale face avort fara sa stie – omorand copilul pe care ea il crede neprocreat .

3) Fertilizarea in vitro

O femeie intreba pe un blog – E un pacat asa de mare ca o femeie vrea un copil, ca incearca cu disperare sa-l aiba?

Raspunsuri :

a) Petru : ” Fertilizarea ‘in vitro’ este un pacat deoarece NU se creaza doar un singur embrion (o fiinta umana!), in aceasta tentativa ne-naturala! Se creaza zeci, daca nu chiar sute de fiinte umane, din care se alege UNA, ce urmeaza sa fie “plasata” in pintecul mamei. Celelalte zeci (sau sute) de “embrioni” (fiinte umane, in realitate) se pun la … congelare, in frigiderul clinicii! Pentru ce anume? NU pentru alte “insamintari”, ci pentru diverse experiente! De aceea insamintarea ‘in vitro’ este atit de rea: se naste O FIINTA UMANA, dar SUNT OMORITE ALTE ZECI

b) Parintele Vasile : „Draga andreea, sunt multe familii tinere care nu pot avea copii si apeleaza la Dumnezeu, ca sa se faca voia Lui. Dar atunci cand cineva apeleaza la noile tehnologii dracesti, se departeaza de Dumnezeu. Multe din noile tehnologii tin de arta magiei, si dorinta cercetatorilor (alchimistii si magicienii de astazi) este aceea de a sfida pe Dumnezeu si a se pune ei in locul Creatorului.”

(Sursa „http://www.sfaturiortodoxe.ro,http://saccsiv.wordpress.com,http://provitabucuresti.ro/ )


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s