HAARP , CHEMTRAILS , BLUE BEAM

Posted: martie 22, 2011 in Uncategorized

Nu vreau sa intru prea mult in detalii , ci sa fac o scurta prezentare a celor 3 fenomene pe intelesul tuturor , astfel incat sa inteleaga cat mai multa lume ce pericole ne pasc in viitorul apropiat si sa-si ia masurile de precautie corespunzatoare.

1) HAARP (High Auroral Active Research Project) – http://heavenawaits.files.wordpress.com/2008/06/haarp.jpg

pt public = program de cercetare ce are ca scop modificarea ionosferei in vederea imbunatatirii comunicatiilor

pt cunoscatori = exploatare a ionosferei in folosul Departamentului de Aparare( neoficial – Haarp ar putea fi folosit pt controlul climei , a cutremurelor , chiar si arma directa )

2) CHEMTRAILS

Substante chimice – ce zilnic sunt imprastiate de avioane in atmosfera ( atentie a nu se confunda cu urmele unui avion cu reactie Contrails ) ; motivele ar fi multiple – de la imbolnavirea voita a populatiei  , crearea unui mediu propice pt proiectul Blue Beam ,etc .

IMG_4422

https://numaiortodoxia.files.wordpress.com/2011/03/frontlinkchemtrail.jpg?w=300

3) BLUE BEAM

http://monsherat.files.wordpress.com/2008/10/blue-beam.jpg

Scopul principal de a implementa Religia New Age , condusa de Antihrist – in 4 pasi :

1.Primul pas in proiectul NASA Blue Beam se ingrijeste de prabusirea tuturor cunostintelor arheologice.

2.Un gigantic “spectacol in spatiu“ cu holograme optice tridimensionale si cu sunete, proiectii laser pentru imagini multiple in parti diferite ale lumii, fiecare primind o imagine diferinta conform credintei religiose nationale predominante in acea regiune.( La Ortodocsi o sa fie simularea Apocalipsei – venirea lui Hristos pt a doua oara )

3.Comunicatia electronica telepatica in ambele sensuri , unde undele de frecventa ELF (Extra Low Frequency), VLF (Very Low Frequency) si LF (Low Frequency) vor ajunge la oameni direct in creierele lor. Oamenii vor crede ca Dumnezeu le vorbeste

4.Al patrulea pas implica manifestari supranaturale universale folosind metode electronice – 3 parti

4.1  In prima etapa se doreste ca omenirea sa creada ca o invazie extraterestra va avea loc in fiecare oras mare de pe pamant.

4.2 Prin a doua etapa “crestinii“ vor fi facuti sa creada ca traiesc un extaz mistic, cu o interventie simpla a unui pretins “dumnezeu“, ce vine sa salveze oamenii buni de un atac brutal satanic.

4.3 Undele (frecventele) folosite in acest moment vor permite fortelor supranaturale sa calatoreasca prin cabluri cu fibre optice, cabluri coaxiale si linii de telefon pentru a penetra toate echipamentele si aparatele electronice… ..… caci pana atunci toate vor avea atasat un microchip special.

Tinta acestui pas este sa materializeze stafii satanice, fantome si strigoi pe tot cuprinsul pamantului pentru a impinge populatia pe panta sinuciderilor, uciderilor si a dezordinii psihice permanente.

 

Informatii tehnice detaliate puteti gasi pe net .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s