Pericole actuale si in viitorul apropiat – ce este de facut ?

Posted: iunie 14, 2011 in Uncategorized

1) Semnatura Electronica – se refuza foarte usor in momentul in care iti cere sa semnezi electronic – Refuzi ( ai tot dreptul – e posibil sa se uite la tine ca la ciudat si sa se intrebe cum nu intelegi ca tehnologia te va ajuta ?? ) – iti da un formular – unde scrii numele , datele tale si pe care este specificat clar refuzul semnaturii electronice si dezavantajele ei ( operatiunele bancare pot fi ingreunate in lipsa ei – pentru cine ii crede   )

https://i1.wp.com/i.clubafaceri.ro/clients/74/39363/21/semnatura-electronica-lcd-1-x-5-hid-usb--t-l462-hsb-r-874883_big.jpg

2) Cardul de sanatate nou cu chip – il trimiti inapoi expeditorului – cu mentiunea ca il refuzi . Poti adauga argumente personale , argumente ortodoxe , etc ( O LISTA MARE DE MOTIVE BINE INTEMEIATE – http://apologeticum.wordpress.com/2011/02/03/de-ce-trebuie-oprita-aparitia-cardului-anti-national-de-sanatate/ )

Pt mai multe detalii vizitati ( http://apologeticum.wordpress.com/2011/04/18/atentie-vor-fi-puse-in-circulatie-8-milioane-de-carduri-de-sanate-le-veti-primi-acasa-solutia-le-returnati-cu-mesajul-refuz-cipul/)

Si cum zicea si parintele Iustin Parvu :

Reporter : Sa se mai duca crestinii la spitale daca se introduc cardurile de sanatate cu cip biometric?

http://apologeticum.files.wordpress.com/2011/02/refuz_cardul-de-sanatate-cu-cip.jpg?w=380&h=310

Parintele Iustin Parvu : „Nici vorba! Ce sa faca in spitale? Mai degraba te imbolnavesti in spital; te duci acolo cu o boala si te intorci cu inca vreo doua acasa. Dar eu cred ca se vor mai gasi cativa medici crestini, de buna credinta, care sa ajute si fara mijlocirea acestor cipuri. Poate ca si medicii sunt chemati acum de Dumnezeu la o marturisire si Domnul asteapta sa vada raspunsul lor. Daca medicii din Romania ar protesta impotriva implementarii acestui sistem, si motive sunt – Slava Domnului! – poate ca statul nu le-ar mai impune ca obligatorii cetateanului nostru. Dar, nu – se tem ca nu cumva sa isi piarda postul. Cat pentru crestini ii sfatuiesc, ca atunci cand sunt bolnavi, sa cheme preotii Bisericii, asa cum ne invata Scriptura si sa ceara sanatate prin rugaciunile de la sfantul maslu. Ne-a dat Dumnezeu acest remediu. De ce nu il folosim? ”

3) Card Bancar , Buletin , Pasaport – toate cu chip

https://i0.wp.com/cms.arond.ro/cms_websites/CMS_ladyever/articole_noi/791_pasaport_biometric.jpg   https://numaiortodoxia.files.wordpress.com/2011/06/carte-electronica-de-identitate_prototip2.jpg?w=300https://i2.wp.com/www.bancherul.ro/poze/stiri/0906021509_bcr-card-cu-cip.jpg

Parintele Adrian Fageteanu : ” cartea de identitate veche aia tine-o… nu schimbati ! .. si nu primiti nimic ce va dau astia pentru ca sunt vicleni , vicleni , vicleni ..!  Parintii sa pastreze acte ( pt copii ce implinesc 14 ani ) chiar daca nu au buletine , sa foloseasca certificatul de nastere si  tot ce au pentru identitatea lui. Sa nu primeasca ce sa da de acuma  ”

 Marii Duhovnici au spus toti la unison – sa nu luam nici un acte cu Chip  :

    Sfintii parinti ziceau ca Antihristul va veni cand vor cadea conducatorii bisericii , iar unii spuneau ca sfarsitul va fi cand va disparea rusinea femeilor . Parintele Acum va las pe voi sa decideti daca mult sau putin mai este … Nu e nici o alarmare anarhica , ci doar o atentionare sa cugetam mai mult la sufletele noastre si sa folosim timpul cu folos .

Chiar daca vin vremuri groaznice sa nu va temeti ( caci frica este de la diavol ) – iar daca Dumnezeu este cu noi de cine ne vom teme ?

Rugati-va mai mult , tineti posturile , spovediti-va cat de des puteti .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s