America – tara tuturor posibilitatilor … Oameni buni deschideti ochii !!!

Posted: iunie 30, 2011 in Uncategorized

Pe scurt : Cetateanul american – un consumator unealta, spalat pe creier , iq redus … locul unde Antihristul poate fi primit cu bratele deschise

https://i0.wp.com/www.netcartoon.net/naaas/war=peece.jpghttps://i2.wp.com/www.philebrity.com/wp-content/uploads/2009/08/moran.jpg

Cetateanul american din ziua de azi arata cam asa ( caracterizat de un  roman care locuieste acolo ) :

-lumea agitata si prost imbracata.

-multi imigranti din Africa,somalezi mai ales, care sunt peste tot si numarul lor creste amenintator!

-localnicii arata oribil: dolofani/obezi,imbracati aiurea (femeile mai ales) ,tatuaje si “body piercinguri” mai la toti,ocupati de munca(mai toti datori la banci) si cam retarzi..

-multe lucrari de infrastructura dar strazile sunt tot aiurea!

-magazinele pline de chinezarii si chitchuri.Am fost si pe la Walmart si am vazut ca majoritatea clientilor arata cam in linkul urmator:
http://www.peopleofwalmart.com/photos

2522

2090

2022

Cat despre IQ lor – un mic documentar comic – in care americanul raspunde unor intrebari „clasice” :

1. Numeste o tara care incepe cu ” U ” : Raspunsuri – Utah , Utopia ,

2. Religia in Israel : Raspunsuri : musulmana , islamica , catolica poate ……. ;

3. Cine a castigat razboiul din Vietnam : Raspuns – Noi ?? … am participat vreodata in acest razboi ?

4.Cine este Fidel Castro – Raspuns – Un cantaret 🙂  ; 5. Cate laturi are un triunghi : Raspunsuri – patru , nu are nici o latura , una ?

6. Ce bani se folosesc in Marea Britanie – Raspuns – posibil bani americani , banii reginei elisabeta

7. In razboiul contra terorismului ce tara ar trebui sa atacam ?? Raspuns : pe cineva din Orientul Mijlociu ,Italia , Cuba , Iran , Rusia , China , India , Canada

Etc …. mai mult nu am putut sa ma uit la documentar 🙂 …….

-din punct de vedere spiritual as putea spune ca sunt morti !Nu exista biserica ortodoxa in oras si cel mai “linistit loc” este tot la mall !

Sa nu uitam ca SUA este o forta militara redutabila , iar cu o populatie cum v-am prezentat-o , nici nu ma mira ce va urma !!

http://mazinx.files.wordpress.com/2008/05/brave_idf_soldier1.jpg

ps: deci fiul pierzarii poate veni linistit aici caci toata cireada de aici il va primi cu bratele deschise !

http://deveghepatriei.files.wordpress.com/2011/04/1h.jpg

Sursa Saccsiv

Comentarii
 1. mihailandrei spune:

  John Lincoln Downie: un american devenit ORTODOX.

  John Lincoln Downie s-a născut în Beaverfalls, Pennsylvania, în anul 1971. După studiile efectuate la Geneva College, în cadrul Facultăţii de Biologie şi Filosofie (1989-1992) şi o perioadă de intense căutări spirituale s-a convertit la Ortodoxie.

  „Eu cred că în mai puţin de o sută de ani America poate deveni ortodoxă deoarece americanul de rând este un om foarte religios în felul lui: aproape în fiecare duminică merge la o biserică, face acte de caritate şi îşi mărturiseşte credinţa chiar şi pe bacnota lor, pe dolar: „In God we trust”. Iar dacă apare undeva scânteia Ortodoxiei, are toate şansele să aprindă focul credinţei. Atunci când cineva, oricare ar fi credinţa lui, întâlneşte un creştin ortodox adevărat, care are rugăciunea, se aprinde ca un cărbune şi începe să ardă.
  Deja, de la an la an, sunt tot mai mulţi convertiţi, iar majoritatea călugăriilor de acolo sunt cetăţeni americani convertiţi la Ortodoxie şi chiar unii dintre episcopi sunt convertiţi. Pe de altă parte, spre deosebire de anul 1950, şi comunicarea dintre Biserici a cunoscut o evoluţie considerabilă şi, atunci, Ortodoxia are toate şansele să se afirme şi să câştige tot mai multe suflete pentru Hristos.”

  http://mihailandrei.wordpress.com/2011/07/11/john-lincoln-downie-un-american-devenit-ortodox/

  • Parintele Arsenie Boca s-a rugat insistent la Dumnezeu pentru americani, să nu-i pedepsească, să-i ierte că şi ei sunt creaţia Lui şi să aibă milă de ei. Şi 1-a dus Dumnezeu pe Părintele Arsenie să vadă ce e pe acolo – prin America – şi a zis Părintele: „Da, Doamne, sunt vrednici de pierzare”. Cum l-a dus? Nu ştiu. Nu cred că l-a dus cu trupul L-a dus cu duhul. Ca urmare a ceea ce a văzut cu duhul, Părintele a pictat la Drăgănescu, deasupra scenei Învierii, mai multe clădiri moderne (turn) în flăcări, reprezentare care ar putea fi profetică (vezi cele două turnuri din „11 septembrie”).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s