Impartasiti pareri despre duhovnicii vostri pentru cei in cautare de oameni vrednici

Posted: iunie 27, 2013 in Uncategorized

Duhovnicul trebuie sa fie povatuitorul nostru in drumul catre mantuire , de aceea trebuie sa fim foarte atenti la alegerea lui , tratand-o ca pe una din cele mai importante decizii din viata .

De cand a plecat la Domnul parintele Iustin , am realizat ca ramanen cu tot mai putini duhovnici cunoscatori ale vremurile acestora apocaliptice .

         Astfel am dorit sa ofer ocazia cititorilor sa ne impartaseasca pareri , sfaturi despre duhovnicii lor din diverse localitati ( atat de la orase cat si manastiri ) , parinti care nu au teama sa le vorbeasca mirenilor despre pericolele acestor vremuri . Indrazniti si postati cat mai mult , pentru ca nu va dati seama cati oameni sunt in cautare de ajutor spiritual . Doamne ajuta !

Reclame
Comentarii
 1. crazycatandog spune:

  Doamne ajuta – pentru cei din Botosani – preotul de la Biserica Sf Ilie – mi se pare un om foarte vrednic si bun pentru aceste timpuri . Un preot de „moda veche” in sensul bun al cuvantului ; din ce in ce mai putini astazi ….

 2. chemanonim spune:

  doresc sa preiau din cind in cind si de pe la dumneavoastra cite un articol, se poate?

  • Faptul ca postezi articole pe alte bloguri , nu faci decat un mare bine , astfel tot mai multi oameni pot fi informati . Doamne ajuta !

   • Elena spune:

    Doamne ajuta pt. intemeietorii acestui blog!

    Cunoaște cineva in Avrig( 25 km de Sibiu ) un preot dreptcredincios? Va multumesc, si Dumnezeu sa ne miluiasca si sa ne întărească pe toti!

 3. preot-duhovnic spune:

  Cel mai intelept subiect si articol pe care l-am intalnit pe blogosfera ortodoxa in anul 2014 ! EU IL DECLAR ARTICOLUL ANULUI 2014 ! FELICITARI PENTRU CA SUNTETI MAI AERISIT DECAT NOI TOTI!

 4. Duhovnici vrednici de urmat: parintele Calistrat Chifan de la manastirea Vladiceni, langa Iasi, parintele Amfilohie de la manastirea Diaconesti, judetul Bacau, parintele Gheorghe Anitulesei, parohia ,,Invierea Domnului”, Radauti, Suceava, parintele Zaharia Curteanu, manastirea ,,Nasterii Maicii Domnului- Al. Vlahuta”, judetul Vaslui, parintele Hristodulos Popa, manastirea ,, Schimbarea la fata- Dobrina”, Husi, judetul Vaslui, parintele Antim Gaina, manastirea Bistrita, judetul Neamt.

 5. Parintele Antim are alt nume de familie… Un alt parinte este parintele Lavrentie Cepuc de la Agapia.
  La fel ca si mirenii, preotii pot fi in Adevar sau in afara lui. Adevarul e acelasi de 2000 de ani, la fel si dogmele, iar acesti parinti pe care i-am nominalizat marturisesc Adevarul. In ceea ce priveste tematica apocalpsei, e adevarat ca traim timpuri foarte dificile, de sfarsit de veacuri si e bine sa fim informati, dar sa nu cadem in plasa sa fim prea mult atenti la sfarsitul lumii si sa uitam de sfarsitul nostru. Ieromonahii si calugarii in general sunt preocupati de lupta cu pacatul si dobandirea virtutilor si asta propovaduiesc drept cale de mantuire. Sa nu ii judecam spunand ca nu sunt marturisitori sau nu sunt ancorati in realitate. Realitatea e una singura: lupta cu pacatul pana la moarte. Fiecare preot are har, insa harismele fiecaruia sunt diferite, din aceasta cauza nu trebuie cautati numai parinti inainte vazatori sau cu harisme speciale, sa nu mergem la ei ca la vrajitori, sa mergem ca la doctor avand credinta ca harul lui Dumnezeu lucreaza prin ei.

 6. o oarecare spune:

  Despre parintele meu duhovnic, Gabriel Nicu, ar trebui sa vorbesc la trecut, caci a marturisit despre aceste vremuri, apoi la nici 41 de ani, in anul 2005, s-a dus la ceruri, ca sa ne vegheze de sus. Insa il port mereu in suflet, deoarece, a avut cuvant cu putere multa si a marturisit ad4evarul cu simplitate, dar cu tarie, nefiindu-i frica nici de calomnii si nici de moarte.

  Pur si simplu, desi a trecut la cele vesnice, simt ca ma ocroteste de acolo, de sus si ma indeamna cu glas puternic sa nu ma inchin lui Antihrist, sa nu iau acte biometrice si sa nu ader la ecumenism. Alte sfaturi le puteti gasi in materialele de mai jos:

  http://www.parintelenicugabriel.ro/

  http://ro.scribd.com/doc/114915923/Parintele-Gabriel-Un-Om-Indumnezeit-Prin-Har

  • preot-duhovnic spune:

   Parintele Nicu Gabriel a fost ucenicul preotului Argatu si amandoi au fost inselati de diavolul. Eu l-am cunoscut pe Nicu Gabriel… Majoritatea sutelor de credinciosi care veneau la el, se spovedesc acum la mormantul lui (tocmai pentru ca preotul le-a zis ca in Romania sunt doar 7 preoti adevarati, dintre care el este unul). Cititi mai multe dubiosenii despre el:

   http://nip-noulierusalimdelapucioasa.blogspot.ro/2010/11/233-fenomenul-nicu-gabriel-ultima.html#comment-form

  • preot-duhovnic spune:

   o oarecare, tanti, in acest articol oamenii sunt indemnati sa recomande duhovnici devotati si vii… Data ne recomanzi duhovnici morti?! Esti una dintre cei ce te spovedesti la el la mormant?! La un mort?!

   • o oarecare spune:

    Preot-duhovnic,

    Mult mai usor va este sa discreditati si viii si mortii decat sa marturisiti adevaruri incomode dumneavoastra insiva. E vai de noi cand ne lauda toata lumea!

    Fireste ca nu am sanse de mantuire, deoarece sunt fiica duhovniceasca a parintelui Gabriel Nicu, iar el a fost fiu duhovnicesc al parintelui Ilarion Argatu… Asadar, rugati-va dumneavoastra pentru mine. Iar spovedania ramane o taina pe care o stie actualul meu duhovnic.

 7. teodul spune:

  „preot-duhovnic”?!…sau ce esti?! Cum poti lovi intr-un asa cunoscut duhovnic roman?!
  Parintele Ilarion Argatu?!…iar despre Parintele Gabriel vorbesti ca un potrivnic al ortodoxiei (poate esti stilist!?)!…pentru ca multe cunostinte ale mele (persoane foarte credincioase) au stat in preajma acestui slujitor a lui Dumnezeu pana la moartea sfintiei sale!…si au primit mult ajutor de la sfintia sa:unul ajungand Preot(la indemnul Parintelui Gabriel) iar unul este (in prezent) ieromonah!
  Nu mai vorbi in necunostinta de cauza despre acesti 2 adevarati slujitori a lui Dumnezeu!…

 8. Smaranda spune:

  Parintele GHEORGHE ANITULESEI ale carui predici cad ca un tunet peste urechile noastre surde. Rar asa forta si curaj de a rosti RASPICAT adevarul. Vreti sa stiti ce anume va aduce razboiul in Romania? Ascultati aici:

 9. preotduhovnic@hotmail.com spune:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s