Etapele Razboiului mondial si a pecetluirii – Pr Elpidie

Posted: iulie 3, 2013 in Uncategorized

https://numaiortodoxia.files.wordpress.com/2013/07/027f6-elpidie.jpg

” Traim vremuri apocaliptice . Cine nu a inteles acest lucru doarme un somn adanc ” .

Copii , vine o asemenea distrugere economica in zona euro , inca UE isi traieste ultimele zile . Si totusi va spun ca este si o profetie : Europa va fi distrusa .

Planul conducatorilor luciferici a fost urmatorul :  1) Sa stranga toate statele intr-unul singur si apoi sa le dea bani ca sa isi construiasca case , sa cumpere masini , etc

2) Apoi cand toti au fost indatorati sa creeze o criza economica si sa ceara banii inapoi . ( Grecia , Cipru , Franta , Italia chiar si Germania sunt indatorate mult peste limita ) .

Al treilea razboi mondial va fi unul ciudat si nu va semana cu primele 2 . El se va desfasura in 3 etape mari :

A) Razboi Economic  : se va creea in interiorul Europei o stare generala de conflict in care un stat va spune altuia ” tu traiesti pe spatele meu ” -> si astfel vor aparea : foamete ,disperare ,etc .

B) Razboiul impotriva credintei : vor infiltra oameni in biserica in posturile cheie si apoi ii vor obliga in numele „iubirii” sa uneasca toate religiile intr-o pan-religie ecumenista . Vor construi temple un vor sluji „dumnezeului universal ” . Nu va fi Dumnezeul cel Adevarat si va fi diavolul insusi . Iar oricine va vorbi impotriva acestor masuri va fi prigonit  .

C) Razboiul sangeros : 2 faze  –  1) vor isca razboaie locale  Coreea de N – Coreea de S  , China cu Japonia , Turcia cu Grecia …..

2) marele conflict la care vor participa Rusia , China , America , iar raul va deveni foarte mare . Oamenii vor trai disperarea , pentru ca va veni marea foamete si ea va dura mult .

Parintele mereu a rugat lumea sa stranga alimente pentru cel putin 6 luni , pentru a trece mai usor la inceput prin foamete . Ce s-a intamplat in Cipru este doar un inceput .

Daca avem credinta vom putea trai cu putin , pentru ca Harul lui Dumnezeu le va inmulti .

Despre CIP :

Nu vor fi ca aceste cip-uri de azi , pt ca va o inventie satanica extrem de complexa si va functiona pe 2 nivele .

Primul nivel va fi similar cu antena satelit prin care putem receptiona informatii . Si vor incerca sa ne implanteze prin vaccinuri nano-echipamente in corp , invizibile cu ochiul liber si va juca rolul de spion . Acest echipament va putea citi si interpreta semnalele corpului uman . Acesta va fi o parte din pecete . Nu vor putea totusi exista in noi ceea ce satanistii vor sa implanteze prin  inselaciune , datorita Sfintei Impartasanii care va avea o putere asa mare incat va anihila „primul nivel ” insa nu pecetea .

Al doiea nivel va fi un cip extrem de subtil pe care il vor implanta pe mana sau pe frunte . un nano-cip ( nu ca cele din ziua de azi ) care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja in corpul nostru – si vor functiona ca un tot unitar . Va putea sa interactioneze strans cu materialul genetic al omului si nu putea nimeni sa-l mai scoata . De aceea , cei care vor primi acest semn vor fi robiti de Antihrist . Aceia care vor primi semnul vor suferi mai  mult decat crestinii .

Dar aceasta nu se va intampla acum . Urmatoarea generatie va vedea aceste lucruri . Sa nu imaginati ca Antihrist va reusi sa cucereasca toata lumea . Nu va fi asa ! Foarte multe suflete se vor revolta impotriva lui . Vor fi razboaie , prigoane ,plangere ….Dar aceia vor fi cei mai mari sfinti ai tuturor vremurilor .

Parintele a spus ca rugaciunea oamenilor poate modifica mult din apocalipsa si Dumnezeu ne poate ierta de anumite pericole ce vor veni usurandu-ne din ispite , dar pecetluirea unor oameni si venirea antihristului nu vor putea fi evitate .

Asa ca rugati-va fratilor cat mai puteti – fiecare dupa puterea lui  si sa ne fereasca Dumnezeu sa cadem in ispita antihristului .

” Doamne , Tu esti Dumnezeul inimii mele si Tie cu toata increderea Iti dau sufletul meu ; ceea ce Te rugam , Doamne este sa ne inunzi cu dragostea Ta Dumnezeiasca ca sa Te iubim din toata inima ” .

( Sursa http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/04/26/parintele-elpidie-al-3-lea-razboi-mondial-religie-universala-foamete-provizii-alimente-disperare-cipru-grecia-distrugerea-turciei-dictatura-control-pecete-cipuri-prigoana-sfinti-incredere-dumnezeu/ )

Comentarii
  1. preot-duhovnic spune:

    Reblogged this on Luati aminte!.

  2. preot-duhovnic spune:

    ASADAR….ATENTIE LA VACCINURI SI LA ANESTEZII !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s