Despre antihrist – semne ca se va arata lumii !

Posted: ianuarie 11, 2016 in Uncategorized

O proorocire spune asa ” Antihrist va aparea la televizor. Sa fereasca Dumnezeu sa-l vezi pe Antihrist . Pentru ca va fi foarte frumos, intr-atat de frumos, incat si omul credincios va gandi pentru o clipa, ce barbat frumos este. Si déjà va fi tarziu. In momentul cand il vor arata pe televizor, acesta il va simti pe fiecare, si omul care s-a gandit “ ce frumos este “, Antihrist va simti déjà ca ii apartine lui, din moment ce i-a placut. Parintele spunea ca acest lucru este foarte periculos, foarte periculos. Si de multe ori repeta : “ sa nu ajungi sa-l vezi pe Antihrist.”

sddefault

Intrebarea este cum voi stii sa ma feresc in acel moment ? Sfintii parinti ne-au spus sa urmarim semnele :

a) de Boboteaza apa Iordanului ne se va mai intoarce

     b) de Paste lumina nu va mai veni

     c) Lenin va fi ingropat in pamant  (Părintele spunea că atâta timp cât Antihristul nu s-a maturizat, Lenin va fi pe pământ. Şi în momentul în care îl vor înmormânta pe Lenin, atunci va apărea Antihristul.)

 

De ce spun parintii ca 2016 poate fi un an primejdios :

  • urmeaza un Sinod pan-ortodox mincinos ” Parintele Teodot spune ca la Sinodul al VIII-lea pan-ortodox programat in 2016-despre care se stie ca va fi impotriva dreptei credinte – ,Antihrist va fi prezent.Parintele chiar precizeaza ca aceasta a spus-o Parintele Iustin Parvu.
  • Papa deja doreste unirea tuturor credintelor intr-una New Age  https://www.youtube.com/watch?v=-6FfTxwTX34
  • La inceputul anului rabinii au strigat si au impartit manifeste in care scria :” Il avem pe mesia in carne si oase.” Pe un site de-al lor in limba ebraica a aparut chiar o lista cu semnaturile a 45 de rabini care garantau ca “ Il avem pe mesia in carne si oase.”(Proorocire : „Au vazut atunci pe inet un interviu cu un duhovnic contemporan din Atena care spunea : “ Cand va veni antihrist, nimeni nu stie, decat Mantuitorul Iisus Hristos. Dar semnul va fi ca rabinii vor striga “ Il avem pe mesia.”)

 

Dumnezeu sa ne intareasca sa ne gasim calea inapoi la El , asa cum spunea Parintele Arsenie Boca !

Sa va rugati si pentru mine si nu uitati „Tine mintea in iad si nu deznadajdui” , pentru ca Dumnezeu ne iarta nu o data , ci de fiecare data cand ne intoarcem smeriti la el . Doamne ajuta !

tumblr_metab1dmee1qa3rz6o1_500

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s